img11461.jpg

Hoe werk ik?

Ieder mens leeft, denkt, voelt en ervaart zichzelf vanuit zijn eigen wereld. Dit is jouw waarheid!

 

Deze waarheid is uniek en opgebouwd uit alles wat we tot nu toe aan indrukken, patronen, opleiding, milieu en familie achtergronden hebben opgenomen.

Jouw waarheid kan leuk zijn en ruim aanvoelen, of storend, hinderend of zelfs belastend zijn.

Hoe je leven zich ook heeft ontwikkeld, het eerste wat je kan doen is jezelf binnen deze huidige realiteit te herkennen en te accepteren.

Elke transformatie vindt plaats vanuit acceptatie!

 

Voel je de behoefte of noodzaak jouw manier van leven op een ander manier in te vullen dan kan en wil ik je daarbij helpen. Ik werk in kortlopende trajecten.

 

Mijn passie is om mensen te begeleiden in hun bewustwordingsproces. Ik vind het fijn om mensen in beweging te krijgen zodat ze weer actief een bijdrage kunnen leveren aan hun eigen welzijn.

Binnen dit proces werk ik faciliterend, maar jij blijft verantwoordelijk.

Je komt in een ruimer jasje te zitten, je inzetbaarheid en veerkracht worden groter. Je voelt dat je er weer toe doet, voor jezelf en voor je omgeving, je focus komt weer binnen jezelf te liggen.

 

Door mijn analytische, energetische en helende insteek is al snel en meestal na één sessie een duidelijke verandering merkbaar.

Ik spiegel je in een te eenzijdige beleving van je leven en laat je zien waar jouw talenten liggen en waar je ze niet of te weinig hebt kunnen gebruiken.

Welke winst en welke schade je in je leven hebt opgelopen en welke storende elementen er nu nog een rol spelen.

 

In dit proces maak ik waar nodig gebruik van lichaamsgerichte begeleiding en energetische healing. Hierdoor kunnen blokkades worden opgeheven.

 

Over de vergoeding worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt.